Kuvakollaasi cupista


SC Muden Pallon vuoden 2004 cup-reissu kesti perjantaista sunnuntaihin. Salakuvaaja räpsi reissusta kuvia niin salaa kuin julkisestikkin. Fanien pyynnöstä huolimatta seuraavassa kollaasi reissun tapahtumista.Kohtalaisen ala-arvoiselle mökille saavuttiin jo perjantai-iltana.


Huomaa jenkkifutiskenttä vasemmalla (klo 00.15-1.10)Maisemakaan ei ollut kaksinen.Mökkiä vahti ylväänä pylvästä nussiva karhu.Valmistautuminen päivän otteluihin oli......esimerkillistä......kuten......kuvasta näkyy.


Historiallinen kuva voitetun ottelun jälkeen. Kaikkien onneksi Alajoki ei ole kameran etupuolella.Voitonjuhlat jatkuivat mökillä rennoissa merkeissä. Vain Partanen kiristeli taustalla.Kilven soidessa ruokakin maistui.Kuopiosta mukaan liittynyt Lasse uskaltautui mökille ilman lisenssiä.Maito oli illan ykkösjuoma.V***u te olitte kaikki paskoja... Loppuillan palaute oli suorapuheista mutta reilua.Pelaajien välinen nokkimisjärjestys ratkaistiin paimalla......tosissaan. Valtasesta ei ollut vastusta Vanhalalle.Kaikkea ei sentään voi näyttää. Valtanen yrittää saada painitappiolleen hyvityksen.