Suomen Cup 2008
Miehet

2008-2009


2. kierros
20.9. Kajaani
SC MuPa - PaPaS I
2-5 (0-1,1-1,1-3)
Jussila M. 1+1, Kemppainen
SC MuPa - Merikoski SBT I
2-6 (2-4,0-2,0-0)
Jussila M. 0+2, Kärki, Mäkelä
SC MuPa - PaKa
3-6 (1-1,0-2,2-3)
Kemppainen 1+1, Jussila A., Jussila M., Sorjonen 0+1, Partanen 0+1

Hyvää harjoitusta

SC Muden Pallon cuptaival päättyi Kajaanissa kolmeen tappioon. Ennakkoon kovemmat vastustajat eivät antaneet yllättää itseään, vaikka joukkue taistelikin ennakkoluulottamasti kahden kentällisen voimin.

Hyökkäyksessä MuPalla pelasi turnauksessa seitsemän sankaria. Partanen ja Sorjonen luutivat luotettavasti senttereinä ja laidoissa kipittivät Kemppainen, Rahikkala, Mäkelä, Happonen ja Jussila. Puolustuksessa urakoivat Jussila, Kärki, Fordell ja Eksymä Pääkkösen vartioidessa MuPan maalia.

Ensimmäinen ottelu Kajaanin ylpeyttä Papasta vastaan oli ennakkoon kovin koitos. Vaikka Papas hävisikin viimeisen pelinsä Merikoskelle oli se silti Mupavinkkelistä katsottuna taitavin ja vaarallisin vastustaja. Joukkue vaan näytti MuPaa vastaan enemmän pyörittävän peliä mitä laukovan esimerkiksi viivasta, joten vaarallisimmat paikat tulivatkin Papaksen käännettyä pelin MuPan hyökkäyksen jälkeen. Oikeastaan kaikki vastustajan maalit tulivat vastahyökkäysten päätteeksi.

MuPa oli pelissä jopa yllättävän hyvin mukana saaden ensimmäisessä erässä paikkoja jopa johtomaaliin asti. Viimeistely ei kuitenkaan ollut parhaimmillaan ja ottelun ainoat MuPamaalit nähtiin puolustaja Jussilan kaventaessa 1-2:een toisessa erässä ja Kemppaisen iskiessä irtopallosta lukemiksi 2-4.

Kaiken kaikkiaan pirteä esitys erityisesti puolustuspäässä, sillä Pääkkönen hyvistä Papaspyörityksistä huolimatta ei joutunut mielettömään tulitukseen. Suurin syy tähän lienee Papaksen laukausten säästely.

Hyökkäyksessä olisi tarvittu hitunen lisää tarkkuutta, mutta toisaalta tilaa hyökkäyspäässä ei juuri ollut. Parhaiten hyökkäyspäässä rymisteli Kemppainen joka saikin palkinnoksi komean maalin ottelun päätöserässä.

Toinen peli pelattiin Merikosken 2-divisioonajoukkuetta vastaan. MuPa aloitti pirteästi ja meni 2-0 -johtoon kahdella viivalaukauksella josta jälkimmäisestä iskettiin pallo maaliin reboundista. Kärjen matala laukaus painui maskissa olleen Merikoskivahdin taakse ja Mäkelä hoiti tyylikkäästi toisen maalin irtopallon. Hieno kruunu Mäkelän muutenkin vahvalle turnaukselle.

Merikoski kuitenkin käänsi peli miltei heti maalien jälkeen itselleen, tosin MuPan avustuksella. Oman pään virheet kostautuivat lähes perättäisissä vaihdoissa ja 2-4 -tilanteessa alkoi mupalaisten askelkin painaa niin että parasta kiriä ei saatu aikaan, vaikka kolme tolppalaukausta pelin loppupuolella saatiinkin aikaiseksi. Omassa päässäkään ei enää viimeisessä erässä soinut.

Viimeinen peli Pakaa vastaan oli todellinen kuntotesti, sillä vastustajan nuoret pelurit juoksivat noin neljän kentällisen voimin MuPan kahdelta kentältä jalat alta. Suurin osa Pakan maaleista tuli vastaiskuista MuPan tullessa väsyneenä askeleen perässä. Ansaittu voitto pirteästi pelanneille kuusamolaisille.

Joukkueen peliin on pakko olla tyytyväinen vaikka turpaan kolmesti tulikin. Paka olisi ollut voitettavissa, mutta muita joukkueita vastaan olisi tarvittu aimo annos onnea ja ainakin kolme kentällistä miehiä. Merikoski antoi mahdollisuuden mutta sitä ei tällä kertaa jaksettu käyttää. Papaskaan ei ollut niin vahva kuin oli odottettavissa mutta piti palloa sen verran hyvin että MuPan paikat tulivat tipotellen vastaiskuista.

Jos hyökkäyspeliin jäi hivenen parannettavaa niin puolustus oli melko lailla kunnossa niin kauan kuin virtaa riitti. Väsymys toi esiin oman pään muutaman hasardisyötön ja hyökkääjien puolustusaktiivisuuden herpaantumisen, mutta muutoin pakka pysyi kiitettävästi kasassa ja vastustajan maalimäärät saatiin pidettyä siedettävinä. Siihen päälle vielä pari nättiä maalia per peli niin ei voine valittaa.

Nimeltä hyökkääjistä voitaneen mainita Kemppainen joka oli kiistatta joukkueen terävin hyökkäyspäässä sekä väsymättömästi raatanut Mäkelä. Myös Sorjosen ja Partasen työmäärä oli kunnioitettavaa ja lähes virheetöntä.

Puolustuksesta voitaneen mainita toisen pelin parhaana ansiosta palkittu Kärki. Jussila oli puolustuksessa tutun tehokas ja Fordell pelasi yksinkertaista ja suhteellisen varmaa peliä.

Maalissa Pääkkönen oli hyvä muttei tällä kertaa mitenkään loistava muutamaa haamupelastusta lukuunottamatta. Kenties seurajohdon vaatimustaso veskareita kohtaan alkaa olla jo kohtuuton, mutta omapa on syynsä. Kenttäpelaajilta maalivahdille apua tuli viimeistä peliä lukuunottamatta hyvin.

Tästä on hyvä lähteä kauteen. Tärkeintä tulevalla kaudella on peleihin valmistautuminen ja se että nukahduksia ei kentällä tulisi kuten lauantain Merikoskipelissä. Sarjassa pitää myös pystyä pitempiin hyökkäyksiin ja välttää hyökkäyspään tyhmiä syöttöjä tai pallonmenetyksiä. Lysti alkaa Rovaniemellä 18.10., eli joukkue voi luottavaisin mielin alkaa varailla huoneita hotelli Aakenuksesta.


Haastava päivä - 2. kierroksen ennakko

SC Muden Pallo pelaa toisen kierroksen cup-ottelunsa lauantaina 20.9. Kajaanissa. Vastassa turnauksessa ovat klo 11 Papas, klo 15 Merikoski SBT ja klo 17 Kuusamon Pallokarhut.

Ennen pientä perehtymistä joukkueisiin, pieni knoppikysymys pubivisojen ystäville: Nimeä ainakin yksi salibandyjoukkue joka on kohdannut SSBL:n virallisissa otteluissa kaikki Merikosken ja Papaksen miesten joukkueet? Ainakin lauantain jälkeen.

Ei liene vaikea arvata ainakaan sitä yhtä. Muita ei ihan heti tule mieleen. MuPa on historian saatossa kohdannut Papaksen kakkos- ja kolmosjoukkueet ja myös Merikosken vastaavat. No täysin satavarma ei voi olla siitä montako miesten joukkuetta Merikoskella on ollut mutta ainakin lähestulkoon kaikki joukkueet on kohdattu. Ja myös voitettu. Historia siis puoltaa Muden miesten cupmenestystä.

Mikään muu ei sitä sitten puollakkaan. Parhaimmassa iskussa MuPalla on maalivahtiosasto. Tai Pääkkönen, vaikka Vanhalan uusi tuleminen on jo reeneissä ollut aistittavissa. Sami Pääkkönen saa urakoida lauantaina kolme peliä ja mieluisimman haasteen MuPan veräjänvartija saa heti aamutuimaan, jolloin kaikkien rakastama MuPan maalivahtilegenda kohtaa kasvattajaseuransa Papaksen.

Töitä Pääkköseltä ei lauantaina tule puuttumaan ja mieheltä vaaditaankin kutakuinkin yli-inhimillisiä esityksiä siihen että MuPa ottaa turnauksesta pisteenkin, mitenkään joukkueen kenttäpelaajia vähättelemättä. Vastus lauantaina vaan näyttää sen verran kovalta.

Puolustukseen MuPa saa jalkeille neljä soturia. Ikiluotettavat auringonlaskun ratsastajat Jussila ja Kärki saavat kavereikseen paluun vuoden tauon jälkeen tekevän Fordellin ja reeneissä ahkeroineen Eksymän. Kolme peliä on MuPan liikkuvallekkin puolustukselle aikamoinen haaste.

Hyökkäyksessä kipittää reilu kaksi kentällistä tehomiehiä. Partanen saanee laidoilleen kiertämään kolmikon Jussila-Mäkelä-Rahikkala. Työnarkomaani Sorjonen päässee ruokkimaan Happosta ja Kemppaista.

Sinänsä huvittavaa, mutta MuPan kokoonpanosta yhteyksiä Kajaaniin tai suoraa Papakseen on yli puolella pelaajista. Ainoastaan puolustuksessa on enemmän miehiä muualta kuin Kajaanista.

Ensimmäisessä ottelussa kohdataan siis Papaksen edustusjoukkue. Viime kauden komea nousu 1-divisioonaan sekä nimet Sirviö, Lipsanen ja Kemppainen takaavat sen että MuPalla ja Pääkkösellä pitää ottelussa kiirettä. Käytännössä ottelussa tarvittaisiin täydellinen puolustus- ja maalivahtipeli sekä rohkeutta hyökkäyspäässä. Ylivoimallekkaan Papasta ei olisi syytä päästää, sillä joukkueen ylivoima on ollut aiemmilla kausilla lähes yhtä tehokasta kuin MuPan vastaava.

Toinen ottelu on sarjatasoa alempana pelaavaa Merikoski SBT:tä vastaan. Merikoskellakin on tarjota tuttuja nimiä avaukseen. MuPalegenda Tiluksen entiset pelikaverit tuovat tälläkin kaudella väriä kaukaloon. Paakkarin paluu sekä nimet Isojärvi ja "Japi" Anttila työllistävät taatusti omalta osaltaan MuPan puolustusta.

Päivän viimeinen koitos MuPalla on Kuusamon Pallokarhuja vastaan. Paka on aiemmilla kausilla tahkonnut nuorten SM-sarjoja hyvällä menestyksellä ja joukkueen liikkuvuus on taatusti myrkkyä MuPalle varsinkin kun kyseessä on päivän kolmas koitos.

MuPan valmennusjohto esittääkin toivomuksen että kaikki lauantain vastustajat tyytyisivät suosiolla MuPan määräämään pelitempoon. Muussa tapauksessa taktiikkaa, jossa pelataan paskasti, vedetään vastustaja samalle tasolle ja hoidetaan homma kokemuksella on hankala toteuttaa.

Huomenna Kajaanihallilla räjähtää. SC Muden Pallo toivottaa vastustajille sopivasti onnea huomisiin peleihin.


1. kierros
6.9. Raahe
SC MuPa - SB Tuure
4-3 (0-1,1-2,3-0)
Kärki 2, Väätäjä 0+2, Sorjonen, Jussila, Alajoki 0+1, Partanen 0+1
SC MuPa - OSB
5-2 (1-1,1-0,3-1)
Väätäjä 3, Jussila M. 2, Pääkkönen 0+2, Korva 0+2
SC MuPa - Raapo SBT
3-4 (0-1,0-2,0-1)
Happonen 2, Jussila 0+2, Kärki, Partanen 0+1

Kulttuurimatkalle Kajaaniin

SC Muden Pallo avasi kautensa jo tuttuun tyyliin cup-turnauksella Raahessa. Joukkueen harjoittelu oli elokuun ajan hieman mitä sattuu lukuisista harjoituspoissaoloista johtuen. Joukkueella oli seurajohtoa myöten työreissuja ja työvuoroja aina reenien aikaan, joten harjoituksiin ei usein oltu saatu porukkaa kourallista enempää.

Jatkopaikka oli silti täysin realistinen tavoite, sillä ennakkoon kovemmalta joukkueelta vaikutti ainoastaan kakkosdivisioonaan noussut isäntäjoukkue Raapo SBT. OSB:n kanssa oli pelailtu edellisellä kaudella tasaisesti ja SB Tuure oli ennakolta skoutattu lohkon heikoimmaksi joukkueeksi jo sarjatasonkin puolesta.

Voitaneen sanoa että otteluohjelma oli laadittu siten että vastus koveni aina seuraavaan otteluun. Jälkikäteen tämä oli MuPan onni sillä ensimmäisen ottelun esityksellä olisi kahdessa muussa tullut turpaan ja kunnolla.

Peli parani ottelu ottelulta ja varsinkin joukkueen viimeisen ottelun esitys ns. panoksettomassa ottelussa ansaitseen hatunnoston vaikka Raapo lopussa ansaitusti ohi tulikin.

Käydään seuraavassa ottelut läpi yksi kerrallaan täysin puolueellisin silmin.

SB Tuure

Ensimmäiseen otteluun MuPa sai jalkeille 3 laituriparia (Väätäjä-Korva, Rahikkala-Happonen ja Jussila-Mäkelä), senttereiksi Partasen ja ankaran kesäreenikauden vetäneen Sorjosen ja puolustukseen luotettavat sotaratsut Jussilan ja Kärjen. Kolmanneksi puolustujaksi siirrettiin vielä luotettavampi yleensä laiturina maaleja takova Alajoki.

Vastustajalla oli heittää tuleen kentällinen ukkoja ja pari vaihtomiestä, joten ottelun käsikirjoitus oli pääteltävissä varsin helposti.

MuPa piti palloa ja hallitsi peliä Tuuren puolustaessa ja kytätessä vastaiskuja. Tuure onnistui taktiikassaan siinä määrin paremmin että parin MuPavirheen ja Pääkkösen ei-niin-parhaan päivän ansiosta vastustaja johti ottelua puolivälissä tylysti 0-3 hyvällä viimeistelyllä MuPan harhasyöttöjen ja kehnon maalineduspelin ansiosta. Toisaalta paremmalla viimeistelyllä ja huolellisemmalla pelillä MuPan olisi kuulunut johtaa vähintään saman verran.

MuPan toi aikalisän jälkeen taisteluun mukaan Sorjonen, joka nosti pallon hallitusti maalin kattoon lähietäisyydeltä Alajoen ylimaallisen esityön jälkeen. Kolmas erä alkoi vastustajan johtaessa kahdella maalilla.

Viimeisessä erässä MuPa tarjosi Tuurelle voittoa sössimällä vastustajalle muun muassa kaksi alivoimaläpiajoa. Tällä kertaa onni ja Pääkkönen kuitenkin pelastivat punamustat ja loppua kohden Tuuren sumppu suppeni ja MuPan painostus kasvoi.

Hyvin mutta omintakeisella tyylillä torjunut SB Tuuren maalivahti joutui lopulta antautumaan Kärjen löysähkön laukauksen edessä viisi minuuttia ennen loppua ja MuPan kiri sai uutta puhtia.

Loppuun valmennusjohto tiivisti peluutuksen kahteen kentälliseen ja armoton painostus tuotti tasoituksen kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa. Kärjen matala laukaus viivasta painui maskissa olleen maalivahdin jalan yli alakulmaan vaimentaen Tuure-leiristä kuuluneet sensaatiohuudot. Vastaavasti MuPaleirissä huokaistiin helpotuksesta, sillä tappio ennakolta heikoimmalle vastukselle olisi ollut karvas takaisku joukkueen cup-unelmalle.

MuPa jatkoi kahdella kentällä ja vain minuutti ennen loppua takakolmio sahasi vastustajan karvauksen auki ja Partasen syöttö tavoitti laidasta keskelle leikanneen vanhemman Jussilan jonka kiertolaukaus upposi takanurkkaan. Lopun Tuurepainostuksen MuPa kesti ja juhli ansaittua mutta tuskaisesti saavutettua voittoa helpottuneena.

Vastustajalle pisteet taktisesti hyvästä pelistä ja erinomaisesta maalivahtipelistä. Seitsemällä miehellä joukkue jaksoi lähes loppuun asti, mutta ehkä pelin lopun pieni väsyminen salli MuPan painostaa viimeisen erän niinkin tehokkaasti. Viimeistely oli luokkaa parempaa mitä MuPalaisilla mutta toisaalta viimeinen niitti jäi paikoista antamatta.

MuPa sen sijaan saa katsoa peiliin, sillä ensimmäiset kaksi erää peli oli hieman hengetöntä ja pallo pomppi joko asennevamman tai tuntuman puutteen vuoksi. Pääkkönenkin pelasi maalillaan kaukana omasta tasostaan joten parannettavaa jäi joka sektorille.

MuPan hahmot pelissä olivat maalinteossa kahdesti onnistunut Kärki sekä kirin aloittanut Sorjonen. Partaselle pisteet voittomaalin syötöstä ja Alajoelle erehtymättömästä puolustustyöstä. Miehen voi heittää kentälle mille paikalle tahansa ja aina saa mitä tilaa, joskus enemmänkin.

OSB

Toisesta ottelusta lähdettiin hakemaan jatkopaikkaa. Voitto OSB:stä ja Raapo-peliin voitaisiin lähteä vapautuneesti.

Ottelu alkoi tasaisesti. OSB:llä oli kaksi kentällistä miehiä ja MuPa jatkoi samalla koostumuksella kuin ensimmäisessä ottelussa. Peli oli taktisempaa ja molemmat joukkueet pyrkivät avaamaan vastustajan karvausta liikuttelemalla palloa puolustupäässä.

MuPalla oli paikkoja lähinnä vastaiskuista ja muutamasta hyvästä pelinrakentelusta ja OSB pääsi paikkoihin vastaavalla lailla. Muutaman kerran MuPalaiset hötkyilivät itsensä pelin ulkopuolelle ja yhdestä tällaisestä höntyilystä OSB rankaisi. Laidasta ajo sisään ja lopulta irtopallo tyhjiin.

OSB ei saanut kauaa nauttia johdosta sillä Väätäjä pääsi heti seuraavassa vaihdossa toimistoon vastustajan maalivahdin taakse ja yllätti kaikki neppaamalla pallon vastustajan maalivahdin kautta verkkoon. Hallittu suoritus viimekauden maalittomana viihtyneeltä ykköskentän laiturilta.

Toisessa erässä MuPa siirtyi noin erän puolivälissä johtoon. Mikko Jussilan viivalaukaus upposi verkkoon maskissa olleen maalivahdin taakse. Syöttöpisteen maaliin nappasi Korva joka sai syötön myös Väätäjän avausmaaliin.

Peli jatkui tasaisena ja MuPan karvaus alkoi ottelun edetessä toimia entistä paremmin. Vastustaja heitti pelin edetessä enemmän ja enemmän pitkää palloa MuPan puolestaan saadessa pallollisena paremmin painetta vastustajan maalille. Toisaalta OSB piti kyllä palloa mutta maata pitkin karvaus ei auennut. Vastaiskujakaan ei tullut niin paljoa että omissa olisi soinut joten kolmas erä alkoi maalin johtoasemasta.

Viimeinen erä meni kuten edellinenkin kunnes otteitaan reilusta parantanut maalivahti Pääkkönen avasi pitkällä heitolla keskeltä Väätäjälle, joka paini pallon OSB pakin edestä itselleen ja ampui kääntövedon verkkoon. Erinomainen suoritus ja tärkeä kahden maalin hajurako vastustajaan.

Cupturnauksen ensimmäinen alivoima tuli pahaan paikkaan, kun OSB pääsi pyörittämään Kärjen rikottua puolittaiseen läpiajoon päässyttä OSB-hyökkääjää. Toisaalta rike oli välttämätön sillä tilanteessa MuPan pakka oli levennyt kuin Happosen pokeripelin heads-up illalla.

OSB pyöritti ylivoimaa vahvasti ja MuPa ei päässyt vaihtamaan neliötä koko kahden minuutin aikana. Lopulta laukaus vasemmalta painui alanurkkaan ja tutut nitropurkit voitiin vaihtoaitiossa kaivaa esiin.

Pelastajaksi ilmaantui kuitenkin ottelun hahmo ottelun toisen hahmon kanssa. Vastustajan pelatessa ilman maalivahtia Pääkkönen avasi jälleen pitkällä keskeltä ja Väätäjä ennätti maalia kohden liruneeseen palloon ensimmäisenä. Miehen MuPa-uran ensimmäinen hattutemppu ja pitkä maaliton kausi kuittaantui moninkertaisesti.

Kruunun MuPan juhlille takoi joukkuehenkeä kopissa omintakeisilla välineillä nostattanut puheenjohtaja Mikko Jussila joka kesti viimeisen sekunnin hermopaineen ja sijoitti rankkarista lukemiksi 5-2. MuPajuhlat olivat valmiit alkamaan.

Ottelusta ei nyt epäonnistujia löytynyt. Pääkkönen palasi tasolleen ja puolustus Alajoen johdolla oli itsevarma ja huolellinen. Hyökkäys alkoi löytää toisiaan ja Väätäjä oli viimeistelyyä suorastaan maaginen. Voitto tarkoitti sitä että jatkoon mentäisiin, joko Rovaniemelle tai Kajaaniin, Raapo-pelin tuloksesta riippuen.

Raapo SBT

Viimeiseen peliin lähdettiin siis paineitta pitämään hauskaa. Ja hausjaa pidettiin varsin hyvin, jopa erinomaisesti. Puolustukseen Alajoen tilalle siirtyi Partanen Jussilan vaihtaessa laidasta keskelle.

Vastustaja hallitsi pallollista peliä mutta ei saanut maaleja aikaan hyvistäkään paikoista Pääkkösen ollessa maalissaan kuin muuri. Maalipaikat toisessa päässä jäivät vähiin, mutta silti Happonen kuittasi vastustajan avausmaalin varsin pikaisesti näppärän kierron päätteeksi tarkalla laukauksella.

Ensimmäinen erä päättyi siis lukemiin 1-1 ja toinen erä neppailtiin maalittomana aina erän viimeiselle viidelle minuutille, jolloin Raapo siirtyi ansaitusti johtoon. Käsikirjoitus säilyi ja Raapo vei mutta MuPa ei silti vikissyt vaan puolusti uhrautuvasti.

Kolmannessa erässä MuPa pääsi tasoihin kun Happonen rankaisi toistamiseen keskeltä jälleen hänelle epätyypillisellä tarkalla matalalla laukauksella. Tästä innostuneena MuPa päätti lähes samantien siirtyä johtoon, kenties kauden hienoimmalla osumalla jo näin alkukaudesta.

Hyökkäyksen laittoi alkuun Kärki joka pienellä nostolla uitti pallon kahden karvaavan pelaajan välistä ja siirtäen pallon kapteeni Jussilalle, joka puolestaan ujutti pallon välillä hieman hallitsemattomastikkin useamman raahelaispelaajan välistä edeten maalin edustalle. Kärki puolestaan oli ehtinyt naamioitua maalitolpaksi ja sai siirtää pallon rauhassa tyhjiin Jussilan siirtäessä pallon vastusjan pakin ohi puolustajan lapaan epätarkanlaukauksen sijasta. 3-2 ja Raapolle hivenen mietittävää.

Vastustaja jaksoi kuitenkin vielä nousta tasoihin ja lopulta ohi MuPan lopun pienen herpaantumisen ansiosta. Hyvä painostus ja varsinkin voittomaalin tarkka laukaus toivat raahelaisille ansaitun voiton.

MuPaleirissä tappiota ei liiemmin surtu, varsinkin kun toiselle kierrokselle pääsy oli jo selvä. Lisäksi tuleva reissu vanhaan tuttuun Kajaaniin Rovaniemen sijasta, hotelli Aakenuksen kutsusta huolimatta, sai varsinkin kajaanilaislähtöisten pelaajien suut messingille.

Ottelusta ei taaskaan epäonnistujia löytynyt. Puolustuskolmikko sai jopa tuomariston ottelun jälkeen ihailemaan miesten kylmäpäisyyttä pallon kanssa vastustajan paineen alla. Valmennusjohdon toiveissa on että samaan pystytään myös niin sanotusti paineiden kanssa. Nyt esitykseen vaikutti selvästi ottelun merkityksettömyys. Toisaalta pelättävissä oli joukkueen pelin täydellinen romahtaminen, joten siinäkin mielessä koko porukka ansaitsee hatunnoston ryhdikkäästä esityksestä.

Hyökkäyspäässä Happonen näytti että lahjattomat harjoittelevat. Nolla reeniä elokuussa ja kaksi maalia kakkosdivarijoukkueen verkkoon Jussilan syötöstä. Puolustajista Kärki ehätti maalintekoon ja Partanenkin pääsi kurittamaan.

Lopputulos turnauksesta oli siis lähes täydellinen. Joukkueen voittamisen kulttuuri sai komeasti jatkoa kun jatkopaikka cupista omilla ansioilla ja irtosi ensimmäisen kerran moneen vuoteen. Parasta kaikessa on että joukkue ja varsinkin joukkueen kajaanilaisosasto pääsee haastamaan Kajaanin salibandyn lippulaivan, PaPaS I:n. Tähän astihan MuPa on tyytynyt nöyryyttämään vain kyseisen seuran kakkos- ja kolmosjoukkueita.

Jäämme odottamaan yleisöryntäystä Kajaanihallille lauantaina 20.9. sillä MuPa kohtaa turnauksen sähköisessä klo 11 alkavassa avausottelussa juuri Papaksen 1-divisioonajoukkueen.