Harjoitusottelut 2006

2006-2007

Tältä sivulta näkee onko Mude ollut kauden 2006-2007 harjoitusotteluissa liekeissä.

Haasteen otteluun voit heittää sähköpostilla tänne.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
x.x.2006
Heinäpää
SC MuPa - SBT PuRy
9-6
Maalintekijät
Happonen 2, Kärki 2, Kemppainen, Jussila A, Rahikkala, Räihä, Partanen, ????

Harkkapeli yli kolmella kentällisellä (!) PuRyn kuutta miestä ja maalivahtia vastaan.

Toisinsanoen MuPan pallollista peliä ja PuRyn vastaiskuja, ja varsinkin lopun puolustuksellinen löysäily näkyi loppunumeroissa.

Positiivista maalipaikat, negatiivista hyökkääjien puolustus pallonmenetysten jälkeen.Tältä sivulta näkee onko Mude ollut kauden 2006-2007 harjoitusotteluissa liekeissä.

Haasteen otteluun voit heittää sähköpostilla tänne.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
30.11.2006
Nallisport
SC MuPa - OSB
2-7
Maalintekijät
Kärki 2

Raportti hieman kesti, joten siitä johtuen sitäkin lyhyempi mutta ytimekkäämpi tarina.

OSB näytti MuPalle viimeistelyn mallia harjoituspelissä Nallisportissa. MuPan 8 kenttäpelaajaa ja maalivahti osaltaan selittää rumat lukemat omassa päädyssä, mutta toisessa päässä olisi pitänyt pystyä useampaan osumaan. Nyt tyhjistäkään ei saatu pomppivia palloja sisään. OSB repäisi 1-0:sta tilanteen 1-4:ään turhan helposti, ja iski lopussa maalit vastaiskuista Mupalaisten pallonmenetysten jälkeen.

MuPan ainokaiset laukoi pakin paikalta Kärki, vaparista sekä mukavan pyörityksen päätteeksi. Jälleen, vaihteeksi, yksi harjoituspeli jossa MuPalaisten asenne oli kaukana sarjapelien yrityksestä. Toisaalta jos paikalla on vain puolet pelaajistosta niin ehkä sen ymmärtää. Jos jotain positiivista hakemalla vielä hakee, niin ainakin reeneissä oli myöhemmin päivällä samat kaverit mitä harjoituspelissä.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
5.2.2007
Urheilutalo
SC MuPa - OSB
4-6
Maalintekijät
Jussila A., Sorjonen, Kärki, Korva

Vaihteeksi mukava harjoituspeli, jossa MuPalta löytyi jopa yritystä haastaa OSB varsinkin ottelun loppupuolella. Alkuun MuPa antoi OSB:lle tasoitusta lainaamalla maalivahdinvarusteita sekä pelaamalla löysästi ilman maalivahtia aloittanutta ryhmää vastaan.

OSB johti peliä oikeastaan koko ajan ja vei varsinkin alkua selvästi. MuPan maalilla pelannut "ulkomaalaisvahvistus" Tero piti kuitenkin muutamalla huikealla pelastuksellaan MuPan mukana pelissä.

Positiivista ottelussa oli pelin paraneminen loppua kohden. Negatiivista alun löysäily sekä surkea sihti laukauksissa. Suunnilleen jokainen maalia kohti mennyt laukaus päätyi verkon perille, muut paikat tuhrittiin taivaan tuuliin. Mutta pääasiahan on että laukaus on luja, eikö niin.

Jos kauan haaveiltu nousu toteutuu, paljon täytyy parantaa että tällä hetkellä 3-divarin kärjen tuntumassa pelaavalle OSB:lle pärjätään. Ainakin siihen vaaditaan 3 kentällistä miehiä tämänpäiväisen kahden sijaan.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
11.2.2007
Nallisport
SC MuPa - OuTa
2-3
Maalintekijät
Korva, Räihä

Sunnuntain harjoitusottelu, jossa molemmat joukkueet olivat kohtalaisen vähämiehisinä kehissä. OuTalla miehitystä oli aavistuksen enemmän, MuPa taas lähti otteluun 8 hyökkääjän ja maalivahdin voimin.

Koska puolustajatilanne oli mikä oli, päätyi valmennusjohto laittamaan puolustukseen päivän kunnon mukaan Jussilan ja Partasen. Kaksikko selvisi tontinvaihdoksesta mukavasti, Partasen hoidellessa palloa avauksissa laidan yli ja Jussilan miettiessä merkkaus- ja kulmapelin ihanuutta. Puolustajakaksikon turvana maalissa oli kuitenkin Pääkkönen, joka ottelun mittaan piti MuPaa pystyssä OuTan painostaessa.

MuPalle peli oli tyypillinen harjoituspeli, eli alkuun ollaan täysin jyrän alla ja loppua kohden hieman parannetaan. Positiivista pelissä oli vähäinen määrä maaleja omiin, josta Pääkkösen lisäksi voidaan kiittää OuTan hyökkääjiä. Lisäksi Korva pääsi maalin makuun tasoittaessaan ottelun 1-1:een. Illan hienoin suoritus oli kuitenkin Räihän kylmä viimeistely itse hankitusta rangaistuslaukauksesta. Nätti veivaus ja pallo rystyltä verkkoon joka vei MuPan 2-1 johtoon ottelun loppupuolella.

Johto ei kuitenkaan kestänyt, ja oman pään pienen sähläyksen päätteeksi OuTa tasoitti maalin kulmalta ja iski vielä perään suuremman sähellyksen päätteeksi pallon kimmokkeella verkkoon. Tasoitukseenkin löytyi lopussa paikkoja, mutta harjoituspisteet OuTalle jopa ansaitusti.