Harjoitusottelut 2008

2008-2009

Tältä sivulta SC Muden Pallon kauden 2008-2009 harjoitusotteluiden raportit. Tai ainakin voitettujen pelien rapsat.

Haasteen otteluun voit heittää sähköpostilla tänne.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
11.9.2008
Oulunsalo
SC MuPa - Coba
8-5
Maalintekijät
Jussila A. 4, Kärki, Väätäjä, Mäkelä, Alajoki

Kohtalaisen mukavatempoinen harjoitusottelu, jonka MuPa pelasi tunnin reenien päälle. Tämä näkyi hivenen liikkeessä.

Coba puolusti tiiviisti varsin alhaalla ja antoi MuPan hallita palloa. Ensimmäinen erä olikin täysin MuPan hallintaa Coban päästessä vauhtiin vasta toisen erän puolella.

MuPan hallinta tuotti alkuun pari maalia jonka jälkeen Coba kavensi. Sen jälkeen tehtiinkiin maaleja suunnilleen vuorotellen lähes loppuun asti, jossa MuPa iski maalin karkumatkan kolmeen maaliin ja ratkaisi ottelun.

MuPan maalille teki pitkästä aikaa paluun Vanhala joka torjui ensimmäisen puoliskon ottelusta. Pääkkönen hoiti loppuosan. Maalivahdit eivät hirveästi apuja hivenen laiskasti puolustaneilta kenttäpelaajilta saaneet mutta päästettyjen maalien lisäksi molemmille kertyi tukku torjuntoja. Varsinkin peliä edeltävissä reeneissä.

Kenttäpelaajista onnistujia olivat maalin mieheen iskeneet Alajoki ja Mäkelä sekä neljä maalia aikaan saanut Antti Jussila. Puolustukseen teki paluun Fordell ja Suvanto kävi puolikuntoisena paikkaamassa myös Kärkeä lukuunottamatta poissaolleita puolustajia.

Yhteenvetona, kun vaihdetaan Coban tilalle Papaksen edustus niin peli saa "hivenen" parantua, muuten ei cupissa hyvä heilu.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
25.9.2008
Nallisport
SC MuPa - MK SBT II
2-1
Maalintekijät
Happonen, Väätäjä

Hyvä harjoituspeli, jossa molemmilla joukkueilla oli hyvin pelaajia kehissä ja yritys oli puolin ja toisin mallikasta.

Puolustuspeli oli molemmilla joukkueilla astetta parempaa mitä hyökkäyspeli, sillä pallo pomppi molemmilla hyökkäyksessä ja laukaukset jäivät usein piippuun tai hätäiltiin ohi. Lopusta huolehtivat sitten varmasti pelanneet maalivahdit molemmissa päissä.

MuPan maalilla pelasi Vanhala vakuuttavan kahden erän nollapelin. Torjuntatyöskentelyä enemmän isoegoisen vahdin on syytä reenata sisälukutaitoa, sillä turha reissu Oulunsaloon ennen rantautumista Nallisporttiin pakotti MuPan maalille toisen Merikosken maalivahdin, joka torjui myös hyvin päästäen vain yhden maalin selustaansa.

Vanhalaa auttoivat mallikkaasti puolustajat ja myös hyökkääjät. Suurimmat ongelmat omaan päähän tulivat hätäisistä hyökkäykseen lähdöistä ja muuten vaan höntyilystä jolloin Merikoski sai avattua peliä hyvin keskeltä laitoihin. Parhaasta sektorista vastustajan hyökkääjät kuitenkin saatiin kiinni.

Sama kuvio toistui myös hyökkäyspäässä, eikä mitään huippupaikkoja kovin montaa MuPallakaan ollut. Johtomaalin tarjoili Rahikkala, jonka namupassin sai Happonen siirtää tyhjiin. Merikosken tasoituksen jälkeen maalia odoteltiin viimeiseen erään asti, jolloin Väätäjä ja Korva karkasivat 2-1 -ylivoimahyökkäykseen. Kaksikko syötteli näyttävästi ja Väätäjä viimeisteli vielä näyttävämmin.

Maali riitti voittoon, sillä Merikoski sai lopussa ilman maalivahtia pallon vain tolppaan.

MuPasta esille nousivat maalien väsäämisen lisäksi puolustuksessa vahvasti raatanut vahvistus Paavo. Myös muiden pakkien pallollinen peli oli varsin hyvää. Kaikki kolme hyökkäyskenttää saivat aikaan muutaman mukavan kuvion mutta laukauksia saatiin turhan vähän. Toisaalta puolustusaktiivisuus oli hyvää kautta linjan.

Kaiken kaikkiaan mainio harjoituspeli, joita toivon mukaan saadaan kauden aikana järjestettyä useampia.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
2.10.2008
Oulunsalo
SC MuPa - Coba
6-4
Maalintekijät
Kemppainen 2, Jussila A. 2, Väätäjä, Jussila M.

Vauhdikas harjoitusottelu, ei vähiten sen takia että molemmilla joukkueilla oli pari kentällistä miehiä.

MuPa vei alkupeliä mutta Coban karvaus oli vaihteeksi varsin ärhäkkää ja huippupaikat olivat molemmissa päissä vähissä. MuPan avauspeli hieman takelteli ja ratkaisut olivat turhan vaikeita.

MuPa meni johtoon huippuunsa reenataulla ylivoimalla ja lisäsi johtoaan kolmeen maaliin kunnes Coba kaventeli.

Loppua kohden tempo hieman rauhoittui ja ylivoimahyökkäyksiä nähtiin puolin ja toisin. MuPa johti peliä 6-1 mutta nukkui viimeiset pari minuuttia jolloin Coba iski kolmesti.

Hyvä peli viimeistä paria minuuttia lukuunottamatta. Alun sohelluksen jälkeen peliin saatiin annos järkeäkin mukaan ja puolustusaktiivisuus kahden tunnin sählyn lopussa oli vielä kiitettävää, sitä paria minuuttia lukuunottamatta.

Kentällä onnistujia olivat maalivahti Pääkkönen joka ei lopun maaleille voinut mitään sekä hyvin viimeistellyt Kemppainen. Pakisto (Kärki, Fordell, Jussila) hyökkäsi innokkaasti mutta hoiti oman päänkin kohtuudella. Muut laiturit Korva, Alajoki, Rahikkala ja Väätäjä väläyttelivät ja jaksoivat pitää yllä liikettä ja yritystä vähintäänkin kohtalaisesti.

Ensi viikolla vastaan astelee Oulun Tarmon kakkosjoukkue, eli ryhmä vanhoja tuttuja jäähdytteleviä (?) tarmolaisia.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
9.10.2008
Oulunsalo
SC MuPa - OuTa 2
6-1
Maalintekijät
Jussila A. 2, Alajoki, Korva, Väätäjä, Kärki, Jussila M. 0+4

Ensimmäinen harjoitusottelu tuoretta Oulun Tarmon kakkosjoukkuetta vastaan kääntyi lopulta selkeästi SC Muden Pallolle. Loppulukemat 6-1 olisivat voineet olla rumemmatkin.

Vastustajalla oli noin kolme kentällistä miehiä ja MuPa juoksutti hämärälle Oulunsalon areenalle kuusi hyökkääjää ja kolme pakkia. Maalia vartioi Vanhala. Vahvistuksista vähäisen osanoton vuoksi oli matkaan pyydetty hyökkäykseen Paavo sekä puolustukseen Niko. Molemmat suoriutuivatkin kentällä mallikkaasti.

Vastustaja liikkui pelin alusta lähtien varsin ahkerasti MuPan hallitessa pallollista peliä. Paikat olivat kohtalaisen kortilla kunnes selkävaivainen sniper Alajoki napautti puheenjohtajan ensimmäisen neljästä syötöstä komeasti takakulmaan.

OuTan paikat olivat lähinnä vastaiskujen ja muutaman hyvän maalinedushässäkän varassa. Ne Vanhala selvitti maalillaan varsin vaivatta. MuPan hyökkääjille siunaantui kahdessa ensimmäisessä erässä paikkoja varsin mukavasti, mutta viimeistely oli epätarkkaa ja hätäistä. Toisen ja samalla voittomaalin napautti Korva Partasen päädystä kimmonneesta viivalaukauksesta.

Peli ratkesi lopulta kolmannessa erässä, jossa ottelun tempo hivenen rauhoittui molempien joukkueiden hieman väsyessä. MuPan pallollinen peli alkoi tuottaa tulosta ja paikoista alettiin osua maaliinkin. Vastustajan ainokainen syntyi harmittavasti kaksi minuuttia ennen loppua. Unelmalaukaus etuylänurkkaan rikkoi Vanhalan häämöttäneen nollapelin.

Hyvää ottelussa oli MuPan varsin rauhallinen pallollinen peli ja ahkera puolustuspeli. Hyökkääjät alkoivat osua vasta viimeisessä erässä mutta yritystä riitti mallikkaasti molempiin suuntiin. MuPan ylivoima oli myös tehokas. Ainoa yv tuotti varsin nätin maalin.

Maininnan arvoinen asia oli myös ottelun tuomari, joka oli erinomainen. Linja oli selkeä ja peliin erittäin sopiva.

Mukava harjoituspeli siis kaiken kaikkiaan, joten jäämme odottelemaan uusintaottelua.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
23.10.2008
Oulunsalo
SC MuPa - Coba
3-4
Maalintekijät
Väätäjä 2, Jussila A.

Hyvä harjoituspeli, jossa MuPalla ei valitettavasti ollut tarjota kentälle kuin 8 miestä ja Coba puolestaan oli ilahduttavan runsaslukuisena paikalla. Myös vastustajan asenne oli sitä luokkaa että Coreballo otti kauden ensimmäisen ja ansaitun voiton punamustista.

MuPan maalilla torjui SuPS-vahvistus Tero Pernu, joka oli kiistatta ottelun MuPatähti. Ilman miehen torjuntoja lukemat olisivat olleet selvemmät. MuPa pelasi puolitoista erää mukavasti ja sai pidettyä palloa. Coban karvaus oli pelin alusta asti sähäkämpää kuin yleensä ja liike hyvää.

Vastustaja siirtyi ansaitusti johtoon vapaalyönnistä, jossa MuPa nukkui merkkauksen. Laukaus tosin oli hieno. Samaan tapaan tuli myös toinen Cobamaali myöhemmin pelissä, eli voi kysyä mitä liikkuu mupalaisten päässä jotka seuraavat miehiä katsellaan vaparissa. Onnetonta päästää toinen identtinen maali.

MuPa tuli tasoihin lukemiin 1-1 vastustajan pallonmenetyksen jälkeen Väätäjän karvattua hienosti. Väätäjä luikersi itse lukemiksi 2-2 hieman myöhemmin ja vei MuPan ainoan kerran johtoon. 3-2 maali oli Kärjen oivallus omasta päästä Väätäjälle joka oli unohdettu maalin eteen.

Coba tuli kuitenkin väkisin tasoihin ja lopulta ohi. Vaparivirhe ja siihen päälle löysä maalineduspelaaminen kahteen otteeseen. Maalin edessä pitäisi tapella hampaat irvessä irtopallosta, mutta nyt irvistys jäi maalin edessä puuttumaan ja Coba rokotti kahdesti pomppupallon helpohkosti tyhjiin.

Paikkoja MuPalla oli kyllä tasoitukseen ja voittoonkin asti mutta viimeistely oli väsynyttä kolmannen erän ajan ja lisäksi vastustajan maalivahti torjui mallikkaasti MuPan lähentelyt. Muutenkin väsymys näkyi mupalaisten otteissa lukuisina helppoina harhasyöttöinä ja pallonmenetyksinä.

Peli aukeni molempien puolustusten osalta loppua kohden, joten molemmat joukkueet voivat miettiä mitä viimeistelyssä voisivat parantaa.

Toivottavasti MuPakin saa seuraavaan harkkapeliin miehiä niin peliin saadaan entistä enemmän vauhtia. Ja tulevaan Haapajärven turnaukseen on pakko kaivaa taisteluilme esiin maalin edustalle sekä merkkauspeliin.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
6.11.2008
Oulunsalo
SC MuPa - HaHe
3-8
Maalintekijät
Jussila A. 2, Ryyppö

Harjoituspeli joka käy hyvästä oppitunnista valmistautumisen ja asenteen merkityksestä. HaHe teki puolet pelistä kentällä mitä halusi mupalaisten seisoessa kentällä kuin ne kuuluisat mulkut häissä. Kahdeksalle paikallaolleille kuitenkin plussaa siitä että olivat edes paikalla ja vahvistukselle Jupe (0+1) ja Tero (mv, pelasti joukkueen täydelliseltä selkäsaunalta) erityiskiitos.

Täytyy oikein ääneen ihmetellä miten osa joukkueen pelaajista edes kehtaa tulla norkoilemaan peliaikaa turnauksiin kun reeneissä ja harkkapeleissä naamoja ei näy ikinä. Ja vielä enemmän täytyy ihmetellä valmennuksen hyväsydämisyyttä että kaikki yleensä saavat turnauksissa peliaikaa. Missään muussa porukassa kavereita ei näkyisi edes katsomon puolella. No jos valmennuksen vitutuskäyrä tästä vielä nousee niin osa voi odotella peliminuutteja pitkään ja hartaasti mailantuppi suussa.

Itse pelistä kuvaa eniten ottelun aloitus. MuPan satanolla aloistusvoiton jälkeen pallo oli kolmen sekunnin päästä omissa parin syötön jälkeen kun vastustajan laituri ensin haki pallon kulmasta. Sen jälkeen MuPa oli koko ajan askeleen jäljessä kun vikkelät ja taitavat vastustajat syöttelivät hyökkäyspäässä MuPan solmuun.

Ensimmäisen erän lukemat 0-5 imartelevat nimenomaan MuPaa.

Sen verran kentällä lönninyt porukka kuitenkin heräsi että kaksi viimeistä erää mentiin tasatahtiin 3-3. Maalintekopaikkoja oli molemmilla mutta MuPa hukkasi niitä ansiokkaammin. Palloa ei esimerkiksi saatu ylivoimalla edes maalivahdille asti ja tyhjästä maalista saatiin pomputeltua ohi useamman miehen voimin.

Se ottelusta. Vastustajan voi toivottaa kolmoseen ensi kaudeksi jos hyökkäyspeli on tuota luokkaa ja puolustus hieman terävöityy jatkossa. MuPan taas voisi passittaa tuolla pelillä suoraan aluesarjaan Hintan Marttoja vastaan mitenkään kyseisen järjestön urheilullisuutta väheksymättä. Ei voi kun ihmetellä miten tällä joukkueella saatiin muun muassa OLS II:lta piste viikonloppuna.

Harjoituspelejä jatketaan kahtena seuraavana torstaina. Mielenkiinnolla voi odottaa näkyykö niissäkin peleissä samat naamat vai innostuuko lusmuileva porukka yllättämään kaikki ja saapumaan harjoituspeliin runsain joukoin.

Epäilen.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
13.11.2008
Oulunsalo
SC MuPa - Coba
8-3
Maalintekijät
Happonen 3, Sorjonen 2, Kärki, Jussila, Väätäjä

Rehti ja mukavavauhtinen harjoitusottelu varsinkin kun molemmat joukkueet reenailivat noin tunnin ennen itse peliä.

MuPalla oli heittää kentälle 3 pakkia (Kärki, Fordell ja HaHe-vahvistus Niko), 5 hyökkääjää (Happonen, Väätäjä, Sorjonen, Alajoki ja Jussila) sekä maaliin 3 viikon tauon jäljiltä palannut Pääkkönen. Coba tarjosi vastukseksi reilun pari kentällistä.

Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä ja sitä se olikin oikeastaan kaksi erää. MuPa tosin käytti paikkansa aavistuksen paremmin ja johti peliä aina kahdella-kolmella maalilla Coban tehdessä kavennuksia. Vastustajan maalit tulivat oikeastaan kaikki vastaiskusta huolimattoman hyökkäyspään pelaamisen jälkeen.

Lopussa numerot kaunistuivat ottelutapahtumiin nähden epäreilustikkin. Pari maalia loppuun hivenen helposti kun molemmat jo odottelivat loppuvihellystä.

Omassa päässä ei MuPalla vastaiskuja lukuunottamatta juuri ollut, sillä puolustusryhmitys pysyi tiiviinä ja Coba pidettiin parhailta paikoilta poissa. Myös maalinedustapeli oli kunnossa. Eniten ongelmia tuotti hyökkäyspään pallonmenetykset joista Coba iski terävästi vastaan.

Hyökkäyspeli parani sitä mukaa kun ottelun tempo rauhoittui. Osa maaleista tuli hivenen yllättävästi ns. vaarattomista tilanteista mutta joukkoon mahtui myös muutama varsin näyttävä osuma vastaiskuista.

Kaiken kaikkiaan siis hyvä esitys paikalle päässeiltä mupalaisilta. Puolustus pelasi hyvin ja avasi peliä suhteellisen varmasti. Kärki oli tutun varma ja Fordell pelasi kauden parhaan pelinsä Nikon säestässä kaksikkoa hyvällä liikkeellä ja fyysisellä pelillä.

Hyökkääjistä "Hattrick"-Happonen ja Sorjonen löysivät pelin edetessä maalijyvän ja Väätäjä ja Jussila ehtivät iskemään maalin mieheen paikkojen järjestelyn ohella. Päivän komeimmasta osumasta vastasi kuitenkin puolustaja Kärki. Hieno nousu laidasta vastustajan vaihdon aikana ja ohjaus maalin kulmalta ilmasta sisään pitkästä kaarisyötöstä.

Maalissa Pääkkösestä ei kolmen viikon taukoa huomannut. Varmoja torjuntoja ja muutama huippupelastus. Vastustajan maaleista ei kaveria voi syyttää ainakaan paljoa.

Harjoituspelit jatkuvat viikon päästä uusintaottelulla OuTan kakkosporukasta. Ottelu toimii samalla kenraalina kolmannelle sarjaturnaukselle.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
20.11.2008
Oulunsalo
SC MuPa - OuTa 2
2-2
Maalintekijät
Kärki, Rahikkala

Kolmannen sarjaturnauksen kenraali ei kummoisissa merkeissä sujunut. Lauantaita varten jäi parannettavaa erityisesti pelin avaamisessa, liikkeessä ja varsinkin viimeistelyssä.

MuPa aloitti pelin tahmeasti ja niin liike kuin syöttelykin oli verkkaista. OuTa pääsi paikkoihin lähinnä vastaiskuista tai MuPan harhasyötöistä.

MuPan johtomaalin laukoi nätisti vapaalyönnistä Kärki. Sen jälkeen OuTa iski ensin harhasyötöstä ja sitten maalin edestä.

MuPan painostus toi paikkoja, mutta viimeistely ei ottanut sujuakseen. Pallo kävi muutaman kerran tolpassa ja lopusta huolehti erinomaisen ottelun pelannut vastustajan maalivahti. Osa torjunnoista tuli helposti kaukolaukauksista joihin MuPa ei saanut maskia rakennettua mutta joukkoon mahtui myös monta huippupelastusta lähietäisyydeltä.

OuTa paransi muutenkin edellisesti pelistä ja puolusti nyt paremmin. Myös vastaiskuihin joukkue lähti terävämmin. Miinusta joukkueelle tulee hieman mielikuvituksettomasta ylivoimasta.

MuPan tasoitukselle ei OuTavahtikaan mahtanut mitään. Rahikkala viimeisteli nätisti ilmasta Kärjen syötön pussiin.

MuPalle jäi siis paljon petrattavaa, sillä kolmella kentällä ei liike ollut sitä mitä sen pitäisi olla. Lauantaina kärkikahinoissa tulee vastaan PeTo jolle vastaavalla pelillä ei pärjätä alkuunkaan. Mutta siitä lisää lauantaina.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
4.12.2008
Oulunsalo
SC MuPa - Coba
4-6
Maalintekijät
Happonen 4

Vaihteeksi harjoituspeli jonka toivottavasti unohtaa nopeasti. Kaksi ensimmäistä erää moni pelureista olisi varmaan mieluummin ollut poistattamassa hammaskiveä.

Coba pelasi hyvin ja useammalla miehellä, mutta MuPan esitys oli jälleen ala-arvoisen laiska, haluton ja saamaton.

Avausvaihdon jälkeen, jossa neljän maalin Happonen iski ensimmäisensä, oli peli melkoista puuroa ja vastustaja sai huseerata maalin edustalla liian vapaasti.

Avauspeli ei toiminut, viimeistely oli kehnoa ja syötöt ja haltuunotot avuttomia. Liike sentään oli kehnoa eikä surkeaa kuten pahimmillaan. Siitä plussaa.

Coba johti kolmella maalilla ennen viimeistä erää, johon MuPa sentään ryhdistäytyi. Aggressiivinen karvaus kahdeksalla miehellä poiki kaksi kavennusmaalia, mutta vastustajan vapaalyönnin jälkitilanteesta iskemä 6-4 -osuma lopetti kirin muutama minuutti ennen loppua.

Paljon täytyy pelin parantua. Eikä peli parane jos jokainen pelaaja ei herää kentällä antamaan parastaan. Liekö alkukauden kaksi pisteellisesti mukavasti sujunutta turnausta on tuudittanut porukan siihen että pelit hoituvat vasurilla. Viimeistään ensi viikon reeneihin jokaisen on syytä havahtua ja ottaa myös oikea käsi käyttöön.

Coba pelasi kaksi erää vahvasti mutta hyytyi lopussa MuPan petrattua ja nostettua karvausta. Vastustajalta selkeästi paras mies kentällä oli maalivahti, josta tosin MuPa teki sankarin viimeistelemällä varsin lukuisista paikoista surkeasti.

Ottelun tuomari vihelsi mukavalla linjalla eikä puuttunut jokaiseen mailan kolahdukseen. Ainoastaan pari vaarallista polvella estämistä jäi näkemättä mutta onneksi niistä selvittiin ilman loukkaantumisia.

Mutta se siitä pelistä. Ensi viikolla on luvassa uusi harjoituspeli MK SBT II:sta vastaan ja 13.12. turnataan Oulunsalossa. Aikaa heräämiseen on siis tasan viikko. Kiristelemisiin.Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
11.12.2008
Oulunsalo
SC MuPa - MK SBT 2
5-4
Maalintekijät
Jussila A. 2, Sorjonen 2, Jussila M.

Sekava ja rikkonainen harjoitusottelu, jossa MuPa päästi vastustajan peliin mukaan perinteisesti tupeltelemalla. Voitto irtosi lopulta maalilla ryhtiliikkeen jälkeen.

Plussaa kaksi maalia kiristelyn jälkeen tehneelle Sorjoselle. Muuten esitys mukaili aiempia kauden harkkapelejä ja viime turnauksia.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
15.1.2009
Oulunsalo
SC MuPa - Coba
4-4
Maalintekijät
Jussila M., Partanen, Korva, Rahikkala

Erinomainen harjoitusottelu, jossa oli kaikki kohdallaan. Puitteet olivat upeat, halli lämmin ja niin tuomari, vastustaja kuin MuPakin olivat huippuvireessä.

Ottelu olisi varmasti ollut katsojien mieleen, sillä molemmat joukkueet pelasivat virheettömästi ja 4-4 -tasapeliin päädyttiin upeiden kuvioiden jälkeen.

Coba kiri lopulta MuPan kahden maalin johdon kahdesti kiinni, joten tasapeli oli varsin oikeutettu tulos. Molempien joukkueiden avaus- ja karvauspeli toimi, hyökkäys ja puolustus näyttivät mihin pystyivät ja maalivahdit huolehtivat lopusta.

Tästä on hyvä jatkaa lauantain turnaukseen. Vastaavalla pelillä SC Haapajärvi ja OuTa ovat vastaantulijoita punamustan joukon käsittelyssä.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
22.1.2009
Oulunsalo
SC MuPa - SB Tuure
8-4
Maalintekijät
Happonen 2, Kemppainen, Alajoki, Korva, Kärki, Jussila A., Väätäjä

Hyvä ja siisti ja varsin vauhdikas harjoituspeli, jossa MuPan peli kahdella kentällä toimi varsin mukavasti muutamaa oman pään hölmöilyä lukuunottamatta.

SB Tuurelle lahjoitettiin pari maalia mutta muuten puolustuspää pysyi kohtalaisen hyvin kasassa ja Vanhala maalissa hoiti hommansa mukavasti. Pakkien avauspeli toimi hyvin ja hyökkäyksessä molemmat kentät saivat painetta aikaan vastustajan maalille.

Plussaa tulee myös kahdesta ylivoimamaalista ilman paria vakioylivoiman pyörittäjää sekä maalineduspelistä vastustajan maalin edessä. Pientä miinusta voi hakea tukusta hukattuja maalipaikkoja, mutta muuten peli oli varsin mainiosti hanskassa koko pelin ajan.

Tuure pääsi peliin mukaan oikeastaan vain noustuaan noin ottelun puolivälissä maalin päähän mutta sen jälkeen MuPa onnistui hieman onnellakin ratkaisemaan ottelun parilla hieman pomppineella maalinedusmaalilla. Ottelun tähtihetki oli kiistatta Fordellin norppamainen kulmapyörähdys karvaajan alta, joka sai niin omat kuin vieraatkin haukkomaan henkeään.

Seuraavan kerran pelataan viikon päästä lauantaina, jälleen Kempeleessä sarjaturnauksen merkeissä.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
5.2.2009
Oulunsalo
SC MuPa - Coba
4-2
Maalintekijät
Vanhala 0+2

Reportteri sai pelistä tietoa puhelimen kautta mutta kun kävi ilmi että maalivahtiloppatassuihme Vanhala oli iskenyt tehot 0+2 hyökkääjänä unohtuivat koko pelin muut tapahtumat.

No, 2 erää MuPalta hyvää peliä ja kolmannessa Coban raivoisa karvaus sekoitti pakan. Paikkoja lisämaaleihinkin kuulemma muutamalla sankarilla oli.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
12.2.2009
Oulunsalo
SC MuPa - OuTa
5-7
Maalintekijät
Jussila M. 4, Rahikkala

Ilmeisen lämminhenkinen ottelu jossa OuTa vei lopulta voiton viidellä miehellä ja maalivahdilla taistelleesta MuPasta. Pisteet paikalle päässeille Alajoelle, Rahikkalalle, Partaselle, vahvistuksille Paavolle sekä maalivahti Tero Pernulle ja itse puheenjohtajalle.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
12.3.2009
Oulunsalo
SC MuPa - OuTa 2
5-0
Maalintekijät
Kemppainen 2, Kärki, Suvanto, Jussila A.

Siisti harjoituspeli, jossa MuPa hallitsi ja piti OuTan poissa parhailta tekopaikoilta. Lopusta huolehti maalillaan vakuuttavasti torjunut Pääkkönen.

Miinusta joukkueelle tulee lähinnä viimeistelystä. Paikkoja oli toiseen mokomaan.

Tästä lähdetään lauantaina Suomussalmelle.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
19.3.2009
Oulunsalo
SC MuPa - Coba
8-4
Maalintekijät
Kärki 2, Jussila A. 2, Väätäjä, Rahikkala, Happonen, Niko

Harjoitusottelu jossa Coballa olivat miehet vähissä mikä näkyi vastustajan pelissä. Silti Coba johti ensimmäisen erän puolivälissä oltuaan maalipaikoissa ja vastaiskussa tehokas.

MuPan peli parani hyökkäyspäässä loppua kohden ja maalissa vahvistus Tero Pernun torjuntatyöskentelyn kävi samoin. Lopulta MuPa tuhlasi varmaan parikymmentä maalipaikkaa ja jäi kahdeksaan osumaan vastustajan maalivahdin esittäessä parastaan läpi ottelun.

Ottelun erikoismainintana Fair Play -palkinto Teemu Kärjelle protestointijäähystä.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
26.3.2009
Oulunsalo
SC MuPa - OuTa 2
8-9
Maalintekijät
Partanen 0

Harjoitusottelu jossa MuPa hallitsi ottelua viidellä miehellä mutta puolusti loppua kohden laiskasti.

Muutaman maalin johto kääntyi helpoilla virheillä ja huonolla merkkauksella sekä vastustajan erinomaisella tehokkuudella maalipaikoissa.

MuPa pyöritti paikoin näyttävästikkin vastustajan päädyssä mutta laukaukset jäivät välillä puuttumaan. Hyökkäysinto verotti myös puolustusta, mutta sallittakoon se viidellä kenttäpelaajalla.


Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
26.4.2009
Värttö
SC MuPa - Sahtiankat
17-4
Maalintekijät
Partanen 2

Harjoitusottelu jossa seitsemällä kenttäpelaajalla pelannut MuPa vei ottelua käytännössä mielin määrin ja iski näyttäviä maaleja vastustajan lähinnä seisoskellessa.

MuPa teki heti pelin alkuun pari maalia nopeaan tahtiin ja peli oli puolivälissä käytännössä ratkennut mikä osaltaan selittää maalieron repeämisen.

MuPan maalilla vieraileva vahti ei joutunut hirveästi torjuntatöihin mutta otti varsinkin loppupelissä muutaman hyvän kopin. Toisessa päässä vastustajan maalivahti oli selvästi joukkueensa paras mutta jäi todella yksin Sahtiankkojen puolustaessa löysästi.

Kauden loppuun pelaillaan vielä kertaalleen Cobaa vastaan, sen jälkeen siirrytään kunnolla grillikaudelle.