Harjoitusottelut 2010

2010-2011

Tältä sivulta SC Muden Pallon kauden 2010-2011 harjoitusotteluiden raportit. Tai ainakin voitettujen pelien rapsat.

Haasteen otteluun voit heittää sähköpostilla tänne.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
27.8.2009
Nallisport
SC MuPa - SSRA
2-10
Maalintekijät
Pyykkönen, Jussila A.

Kauden ensimmäinen harjoituspeli uusiutuneella joukkueella ja pelisysteemillä näytti juuri siltä miltä olettaa sopii. Peli oli vahvasti palloa liikuttaneelta SSRA:ta vastaan pahasti sekaisin.

Merkkaus-, karvaus ja joukkuepeli oli vielä varsin hakusessa. Onneksi cupturnaukseen on vielä viikko aikaa.

Vastustajalla peli kulki ja onnistumisia tuli sitä mukaa mitä MuPalla epäonnistumisia tai nukahduksia. Lopussa Ankoilta onnistui lähes kaikki, sillä muulla ei pysty selittämään mm. sitä että molemmilta Jussiloilta vietiin kertaalleen puikot pelissä.

Positiivista pelissä oli Pyykkösen kauden avausosuma heti ensimmäisessä reenipelissä sekä vahva alivoimapeli joka tuotti yhden alivoimamaalin.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
1.10.2009
Nallisport
SC MuPa - MuPS
4-3
Maalintekijät
Väätäjä, Viitala, Jussila A., Pyykkönen

Kauden toiseen harjoituspeli pelattiin samassa 4-divisioonalohkossa pelaava Muhoksen PalloSalamat (MuPS). Vastustajasta ei ollut ennakkotietoja, sillä scouttausta oli rajoitettu resurssipulan johdosta ja tiedossa oli vain että MuPankin reeneissä esiintynyt JP Varjonen oli fyysisesti loukkaantuneena valmentajana.

Avauserä oli hieman sekavaa ja tunnustelevaa pallottelua, MuPan pitäessä enemmän palloa ja hallitessa peliä MuPSin iskiessä maalit. MuPa torkahti pariin otteeseen ja vastustaja rankaisi välittömästi. Maalin päähän erän lopussa päästiin kun Väätäjä hassutti pallon verkkoon. Paras reenipelin ensimmäinen erä aikoihin, maalin takaa-ajoasemasta oli hyvä jatkaa.

Toisessa erässä MuPan peli parani ja vastus joutui ahtaalle. Uusin MuPasoturi Toni Viitala iski pelin tasoihin paluumuuttaja Jukka Korvan syötöstä ja tämän jälkeen johtoon mentiin silmiähivelevän kauniilla ylivoimamaalilla. MuPapelureille käsittämättömät neljä syöttöä omille puhkoi vastustajan neliön ja pallo lauottiin laidasta tyhjiin vastustajan valmentajan haroessa epätoivoisena hiuksiaan.

MuPS kuittasi vielä johtomaalin, mutta hämmästyttävää kyllä MuPa iski voittomaalin viimeisillä sekunneilla Taivalkosken tammen Aki Pyykkösen luruttaessa pallon verkkoon.

Peli oli kaksijakoinen, MuPan pitäessä enemmän palloa ja hallitessa kahta ensimmäistä erää. Viimeisessä erässä vastustajan hyvä liike ja ahkera karvaus tuotti tuskaa MuPalle. Myös parhaat pyörityksen MuPS sai viimeisessä erässä. Kempeleessä ensimmäisessä sarjaturnauksessa 10.10. sunnuntaina joukkueet ovat kauden avauspeleissään vastakkain, jolloin voitaneen odottaa nyt tuttujen joukkueiden kesken aavistuksen erilaista peliä.