Harjoitusottelut 2011

2011-2012

Tältä sivulta SC Muden Pallon kauden 2011-2012 harjoitusotteluiden raportit. Tai ainakin voitettujen pelien rapsat.

Haasteen otteluun voit heittää sähköpostilla tänne.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
16.9.2011
Nallisport
SC MuPa - MuPS
0-11
Maalintekijät
-

Ottelu, jos suurin kunnia lankeaa raportin kirjoittaneelle. Jos tällaisesta turpasaunasta viitsii raapustaa jotain nettiin niin täytyy nostaa kaverille hattua ja sääliä elämän puutteesta.

Itse pelissä oli tarkoitus testata reenailtuja juttuja ja parantaa cupin otteluista. No ei ihan onnistuttu siinä, kun ei onnistuttu missään.

Jos joskus niin nyt peli hävittiin jo ennen aloitusvihellystä. Alkulämpiä otettiin mutta osa porukasta tuli paikalle viime tipassa ja muillakaan ei keskittyminen ollut pelin alussa mukana. Sen kertoo parin minuutin jälkeiset 0-3 -lukemat taulussa.

Ensimmäinen erä tuli pataan rumasti, toiseen parannettiin ja kolmannessa taas notkuiltiin välillä miten sattuu.

Hyökkäyspäässä oli kuitenkin paikkoja mutta viimeistely ja vastustajan maalivahti ontuivat.

Jotain pitäisi keksiä miten saataisin kuntoon oman pään puolustus sekä miten vältettäisiin antamasta vastustajalle 18 ylivoimahyökkäystä per erä.

MuPS oli MuPan huonoudesta huolimatta hyvä, puolusti tiiviisti ja iski vastaiskuista murhaavan tehokkaasti ja piti suurimman osan ajasta mupapuolustusta pilkkanaan.

Peiliinkatsomista tapahtuu toivon mukaan jokaisella MuPalaisella. Kaikilla MuPalaisilla oli ihan omasta ansiosta huono päivä, maalivahti Havana mukaan lukien. Toisaalta päivän täytyy olla helvetin paljon parempi kun sarja alkaa lokakuussa. Ilonaiheita pelistä kaivamalla kaivava voi keksiä, että onneksi sarjapisteitä ei ollut perjantaina jaossa.

Ottelun yksin viheltänyt erotuomari Lehtosaari oli koko pelin ajan erinomainen, myös ne 44 minuuttia kun ottelu oli jo taputeltu.

Täältä tähän.