Harjoitusottelut 2013

2013-2014
Cup
Harkkapelit

Tältä sivulta SC Muden Pallon kauden 2012-2013 harjoitusotteluiden raportit. Tai ainakin voitettujen pelien rapsat.

Haasteen otteluun voit heittää sähköpostilla tänne.

Päiväys
Paikka
Ottelu
Tulos
6.9.2013
Nallisport
SC MuPa - SB Hurricane
8-4
Maalintekijät
Jussila M. 4, Viitala, Väätäjä, Pyykkönen, Korva, Vornanen 2 min

Kauden ensimmäinen peli oli kutakuinkin sitä mitä odotettiin parin viikon reenailun jälkeen. Molemmat joukkueet pelasivat vajaalla parilla kentällisellä, joten valtavaa jouksuravia ei nähty ja peli oli kauttaaltaan siistiä ja reilua vääntöä.

Alku oli sekavaa, ja Hurricane iski jo ensimmäisessä vaihdossa MuPan vielä miettiessä joko peli alkoi. Tämän jälkeen homma saatiin paremmin hanskaan ja pallollinen peli oli MuPan hallinnassa oikeastaan koko pelin ajan.

MuPa tuli tasoihin ja meni lopulta ohi karaten 8-3 -johtoon. Hurricane kavensi, muttei päässyt enää lähemmäs.

MuPan peli oli kohtalainen näin kauden ensimmäiseksi. Avauspeli toimi paikoin mallikkaasti, mutta vastaavasti välillä avattiin liian riskillä ja SB Hurricanen vastaiskujen kanssa oltiin helisemässä. Myös hyökkäyspäässä pyörittiin välillä hyvin, mutta tietty tappamisen meininki puuttui ja palloa siirreltiin välillä turhaan.

Parhaimmillaan Hurricanemaalille saatiin kuitenkin hyvä pyöritys aikaiseksi ja enemmänkin maaleja oli tarjolla, mutta vastustajan maalivahti pelasi erinomaisen ottelun.

Omissa soi pääasiassa omien virheiden, nukahdusten tai hyökkäyspään pallonmenetysten jälkeen. Eli sitä tuttua MuPaa.

Maalissa Pyykkönen oli varma eikä voinut takaiskuille mitään. Vielä kun kenttäpeli saadaan aavistuksen varmemmaksi niin kauteen voidaan lähtä hyvillä mielin.