Kempele 1.3.2008
Ottelu Tulos MuPan tehopelaajat
SC MuPa - Hockey-90
4-5
Partanen, Jussila A., Kemppainen 2, Mäkelä 0+1, Jussila M. 0+1
SC MuPa - NSB
4-8
Alajoki, Kemppainen, Sorjonen, Jussila M., Väätäjä 0+1, Kärki 0+1

Putken pää

SC Muden Pallon voittoputki ei kestänyt Kempeleessä Hockey-90:n ja NSB:n käsittelyssä. Ensimmäisestä pelistä olisi ollut tarjolla pisteitä, mutta toinen peli oli NSB:ltä sen verran vahva ja MuPalta sen verran köyhä esitys että nolla pistettä oli ansaittu tulos.

Päivän ilonaiheet olivat varsin vähissä. Reilulla kahdella kentällä pelannut MuPa haastoi Hockeyn kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta lopulta vastustajan liike ja pallon siirtely oli liikaa. Taitavampi joukkue teki tarvittavan ja otti pisteet lopulta maalin erolla. MuPa ei pelannut huonosti, mutta jäi välillä pahasti jyrän alle omassa päässä vastustajan myllyttäessä. Hyökkäyspäässä MuPa oli jopa yllättävän tehokas Kemppaisen johdolla.

NSB puolestaan ratkaisi pelin toisessa erässä, jossa MuPa romahti tyystin. Vastustajaa oltiin jalalla pari askelta jäljessä ja NSB:n viimeistely oli hyvää luokkaa. Vaikka MuPa taisteli loppuun asti oli peli käytännössä ohi jo toisen erän jälkeen. Paikkoja maalintekoon oli, mutta laukaukset menivät liikaa ohi tai päin NSB:n veskaria, joka toki esitti muutaman erinomaisen torjunnan.

Ilmeisesti paras isku joukkueelta oli jäänyt edelliseen turnaukseen Rovaniemelle, sillä kovimmat taistelut nähtiin vasta illan Kimble-otteluissa sekä Guitar Heron esityksissä.

Viimeiseen turnaukseen MuPa lähtee hakemaan karsijan paikkaa. Merikoski SBT II on neljän pisteen päässä ja tarvitsee kaksi voittoa MuPan ohittamiseen. Toivottavasti OSB tai Spartak nappaavat Merikoskelta ainakin sen yhden pisteen tai muuten MuPa tarvitsee yhden pisteen suoran putoamisen välttämiseksi. Helpommin sanottu kuin tehty, sillä vastassa kahden viikon päästä Kajaanissa ovat sarjakärki Ruukki sekä vanha tuttu kilpakumppani Raapo SBT.