Usein udeltua SC Muden Pallosta

Niin tutut kuin tuntemattomatkin esittävät usein kysymyksiä SC Muden Pallosta. Niin MuPan mediajaosto keräsi kenties useimmin esitetyt kysymykset yhdelle sivulle.
 
Kysymys: Mistä joukkueen nimi tulee?
Vastaus: Ehdottomasti useimmin kuultu kysymys. Nykyisin näkee myös ihmetteleviä tuijotuksia pelipaidan logoon. Tosin yllättävän moni nykyisin jo tietää seuran nimen ja jopa oikean kirjoitusasun. Mutta mistä nimi tulee...selaappa hieman näitä sivuja. Ettei vain sillä pitkänhuiskealla atleettisella hirmulämärin omaavalla puolustajalla olisi osuutta asiaan...
 
Kysymys: Milloin MuPa sai alkunsa?
Vastaus: Vuonna 1996 Haapaveden jalkapallopuulaakiin kerättiin FC Muden Pallo -niminen sakki. Nimi vääntyi pian salibandyyn siirryttäessä nykyiseen muotoonsa.
 
Kysymys: Miksi nimeksi juuri SC Muden Pallo?
Vastaus: Tämä tarina kulkee sukupolvesta toiseen jo perimätietona. Huhujen mukaan muuan nimeltämainitsematonta urheilijanalkua aluksi suostuteltiin, ja sen jälkeen uhattiin kyseisellä joukkueen nimellä jotta tämä saataisiin mukaan porukkaan.
 
Kysymys: Kuka tai ketkä päättävät SC Muden Pallon asioista?
Vastaus: Silloin kun suuri yksinvaltias Mude ei päätä asioita yksin, hoidetaan päätöksenteko yms. sujuvassa yhteisymmärryksessä. Peliasioista vastaavat lähinnä molempien joukkueiden kapteeni- ja valmennusosasto, ja koko seuran asioista hallitus. Eli lyhyesti sanottuna MuPa päättää itse omista asioistaan.
 
Kysymys: Miten SC MuPaan pääsee?
Vastaus: Suhteilla. Hyvä tapa on ryhtyä jonkun pelaajan pikkuveljeksi. Ja miksei nykyään kun naisjoukkue on mukana myös pikkusiskoksi. Ensisijaisesti pitää olla hyvä tyyppi, sen jälkeen autosta ja pelitaidoista on apua.
 
Kysymys: Naisjoukkuekkin MuPalla jo on..miten juniorijoukkueen laita?
Vastaus: Juniorijoukkueesta on joskus ollut puhetta. Tarvittaisiin Haapaveden suunnalta yksi innokas mielellään täysi-ikäinen vetäjä, sekä n.15-20 innokasta suunnilleen samanikäistä peluria. Lisäksi tarvittaisiin sponsoreita tai vanhempien suosiollista avustusta. Nämä asiat kuntoon ja sen jälkeen yhteyttä MuPan poppooseen.
 
Kysymys: Milloin MuPa nousee liigaan?
Vastaus: Ensisijainen tavoite on päästä Urheiluruutuun. Sen jälkeen puhutaan liiganoususta. Tosin naisjoukkue on jo nyt 2 sarjaporrasta miehiä edellä, eli heiltä odotetaan nousua paria vuotta aiemmin.
 
Kysymys: Mitä muuta MuPa tekee kuin pelaa salibandyä?
Vastaus: Pelaa twisteriä, järjestää jäsenilleen saunailtoja, pikkujouluja, sekä nousujuhlia. Lisäksi kaikille avoimia salibandyturnauksia 2 kertaa vuodessa, katusählyn, jalkapallopuulaakin ja sählypuulaakin kerran vuodessa mikäli suinkin mahdollista. Lisäksi junnukerhosta on jälleen ollut puhetta.
 
Kysymys: Montako jäsentä MuPassa sitten on?
Vastaus: Jäseniä on mies-ja naisjoukkueen pelaajat. Lisäksi mukana MuPa-kuvioissa pyörii muutama jees-mies. Lukumäärä vaihtelee 30 ja 40 välillä.
 
Kysymys: Osaavatko MuPan pelaajat oikeasti pelata?
Vastaus: Seuraava kysymys... Aina keskimäärin kerran vuodessa pelikentillä näkyy MuPaleirissä suorituksia, jotka saavat karskimmankin fanin herkistymään. Sitäkin useammin näkyy suorituksia, jotka valmennusjohto haluaisi pikaisesti unohtaa.
 
Kysymys: Onko MuPassa mukavaa?
Vastaus: On.